UP⮝

Moderne landbouwpraktijken hebben de grond van zijn humus ontdaan. Vandaag de dag heeft onze grond een tekort aan deze humusstoffen. Als gevolg daarvan krijgen dieren en mensen niet voldoende binnen via hun normale voeding. Onderzoek heeft uitgewezen dat wanneer de humuspercentages in de bodem onder de 2% komen, de bodem de levende organisme niet in voldoende hoeveelheden kan voorzien via gewassen. Humuspercentages in sommige landen zijn zo laag als 0,4% in India, 0,6% in Mexico en gemiddeld rond de 1,6 – 1,9% in Europa. BLACK STUFF is een natuurlijke verbinding van berken- en chaga-paddenstoelenextract dat grote hoeveelheden humus- en fulvinezuren bevat, evenals polyfenolen als gevolg van geoxideerde ligninen. BLACK STUFF bevat de gepatenteerde stof HUFULAC® die is gemaakt door het eigen proces van de natuur te repliceren; in plaats van de duizenden jaren die de natuur nodig heeft, hebben we een sneller proces ontdekt. Tegenwoordig worden we geconfronteerd met levensstijlziekten. De typische "westerse levensstijl", met zijn bewerkte voedingsmiddelen, afwezigheid van volledige gezonde maaltijden, afhankelijkheid van medicijnen en antibiotica, gebruik van alcohol en drugs, milieuverontreinigende stoffen, te veel lichaamsbeweging of overtraining en hoge emotionele en/of fysieke stressniveaus, genereren vrije radicalen die uit het lichaam moeten worden geëlimineerd. De fenolen in BLACK STUFF (11454 mg/100 g) bevatten veel antioxidanten en beschermen zo zowel de celmembranen als de celmembraanreceptoren door vrije radicalen te neutraliseren en tegelijkertijd de oxidatieve stress te reguleren. Ons huidige gezondheidsdilemma is vergelijkbaar met een driepotige ontlasting, met de bekende en vertrouwde vitamines en mineralen zijn twee van de benen. Zonder de derde poot, d.w.z. plantaardige fytochemicaliën, zal deze driepotige kruk niet staan, waardoor het fragiele evenwicht van de natuur wordt verstoord. Fytochemicaliën stimuleren het immuunsysteem en het hormonale systeem en zijn de ontbrekende schakel in onze voeding met - door velen duidelijk ervaren - de manifestatie van ernstige en uiteenlopende gezondheidsproblemen. BLACK STUFF breng deze derde poot terug in je dieet.

BLACK STUFF is een stof die het resultaat is van vele jaren van wetenschappelijk onderzoek om een manier te vinden om het proces van de natuur te kopiëren bij het creëren van de gezonde substantie die ontbreekt in onze voedselketen als gevolg van gebrekkige en slechte kwaliteit grond. BLACK STUFF is de eigen creatie van de natuur die circuleert in de levenscyclus van de grond om de juiste microben en bacteriën in de grond te voeden door micro-elementen te binden in de vorm die gemakkelijk op cellulair niveau wordt opgenomen. Studies hebben aangetoond dat BLACK STUFF een van de sterkste bekende antioxidanten is en zo essentieel is voor ons dieet omdat het alleen maar voordelen biedt. Het is bewezen dat BLACK STUFF een van de rijkste polyfenolen is, 11454 mg/100 g! BLACK STUFF is geoxideerde en gefermenteerde lignine met het hoogste gehalte aan fulvinezuur! BLACK STUFF helpt om de microbiële omgeving van je darmen in balans te houden en de voorwaarden te scheppen om voedingsstoffen, antioxidanten, vetzuren en mineralen op cellulair niveau op te nemen en toe te dienen.

Een kuur van 90 dagen moet 2 of 3 keer per jaar worden gevolgd. Dit is de minimale tijd die nodig is om een van de essentiële cellen van het lichaam, erytrocyten, volledig te laten herstellen. Omdat we in een moderne omgeving leven en omringd zijn door tal van schadelijke stoffen zoals de uitstoot van giftige gassen en vervuilende deeltjes in de straten en het ultraverwerkt voedsel dat we consumeren, geloven we dat BLACK STUFF deel moet uitmaken van je dagelijks leven. Met onze huidige dagelijkse voeding zijn we niet in staat om voldoende polyfenolen, humuszuur en fulvinezuur op te nemen om de chemische processen in ons lichaam volledig te laten functioneren.

• Verbetert de gastro-intestinale prestaties
• Geeft energie en versnelt het herstelproces na de training
• Elimineert slaapstoornissen
• Isoleert gifstoffen uit het lichaam die kunnen leiden tot gewichtsverlies
• Verwijdert gewrichtspijn
• Stabiliseert de bloedsuikerspiegel
• Lost huidproblemen op
• Geeft energie
• Stabiliseert het ijzergehalte
• Genezing van blessures, als gevolg van extra zuurstof, gaat veel sneller

BLACK STUFF veroorzaakt geen allergische reacties of onverwachte reacties wanneer het samen met andere medicijnen wordt ingenomen. BLACK STUFF heeft geen embryotoxische eigenschappen. Omdat er een ontgiftingseffect is, kunnen puistjes op het gezicht en de hals verschijnen, wat wijst op reinigingsprocessen. BLACK STUFF stimuleert de "goede" microben in je lichaam, terwijl het de "slechte" onderdrukt. Terwijl het evenwicht wordt bereikt, kan gedurende enkele dagen diarree optreden.

Een microbioom verwijst naar de collectieve genomen van micro-organisme in een bepaalde omgeving, en een microbiota is een gemeenschap van micro-organisme zelf. Ongeveer 100 biljoen micro-organisme bestaan in het menselijke maagdarmkanaal (GI), samen met 500 biljoen virussen en een onbekende hoeveelheid schimmels. De meeste hiervan helpen bij het spijsverteringsstelsel en zijn goed voor u.

BLACK STUFF bevat humus waarvan 75% fulvinezuur en 25% humuszuur. Fulvinezuur is een molecuul met een korte keten met een laag molecuulgewicht, geel van kleur en oplosbaar in zowel zuur als alkali. Dit is het deel van de bodem dat verantwoordelijk is voor het cheleren (grijpen van metalen) van mineralen en het overbrengen ervan naar het levende organisme. Fulvinezuur is uniek in zijn chelatievermogen omdat het de essentiële mineralen van het leven vangt en er een elektrische lading op plaatst voor gemakkelijke opname door het organisme. Giftige metalen zijn ook gechelateerd, maar deze zijn neutraal geladen en hebben moeite om een levend organisme binnen te dringen. Fulvinezuur werkt ook om het lichaam te ontgiften van de zware metalen die het lichaam kunnen binnendringen. Humuszuur is een langketenig molecuul met een hoog molecuulgewicht, donkerbruin en oplosbaar in een alkalische oplossing. Dit is het deel van de grond dat verantwoordelijk is voor compostering en het overbrengen van voedingsstoffen van de grond naar het levende organisme. Dit materiaal begeleidt de voedingsstof in het organisme en heeft vele voordelen.

Fenolen verbeteren de gezondheid omdat ze extreem krachtige antioxidanten zijn. Polyfenolen zijn plantaardige metabolieten. Ze kunnen worden geoxideerd tot chinonen, hetzij spontaan in aanwezigheid van moleculaire zuurstof, hetzij enzymatisch, gemedieerd door een grote verscheidenheid aan micro-organismen. Ze neutraliseren de destructieve reactiviteit van ongewenste zuurstofradicalen die worden geproduceerd als bijproduct van het cellulaire metabolisme. Als zodanig verbeteren ze de cellulaire gezondheid, wat zowat elk systeem in het lichaam ten goede komt. Antioxidanten zijn vooral belangrijk om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren! Fenolen maken deel uit van de natuurlijke afweer van de plant tegen ultraviolette (UV) straling van de zon. Epidemiologische studies suggereren sterk dat langdurig gebruik van diëten die rijk zijn aan plantaardige polyfenolen bescherming biedt tegen de ontwikkeling van kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, osteoporose en neurodegeneratieve ziekten.

Lignine is een klasse van complexe organische polymeren die belangrijke structurele materialen vormen in de ondersteunende weefsels van planten en bomen. Ligninen zijn vooral belangrijk bij de vorming van celwanden, vooral in hout en schors, omdat ze stevigheid geven en niet gemakkelijk rotten. Er zijn potentiële toepassingen bij de behandeling van obesitas, diabetes, trombose, virale infecties en kanker. De precieze chemische structuur van lignine is niet bekend, zowel vanwege de complexe polymere aard als vanwege de mate van willekeurige koppeling die betrokken is bij de rangschikking van het macromolecuul.

Verzendinformatie

Europa: 5-10 werkdagen.

Rest van de wereld: 10-21 werkdagen.

Alle zendingen worden geleverd met trackinginformatie die u kunt vinden in uw e-mail van ons. Als uw zending vertraging heeft, neem dan contact met ons op via: info@blackstuff.nl