UP⮝

Verzending & Retourneren

Verzend informatie

Europa: 5-10 werkdagen.
Rest van de wereld: 10-21 werkdagen.
Alle zendingen worden geleverd met trackinginformatie die u kunt vinden in uw e-mail van ons. Als uw zending vertraging heeft, neem dan contact met ons op via: info@blackstuff.nl


Ons retourbeleid

We hopen dat u tevreden zult zijn met ons supplement, maar als u niet helemaal tevreden bent, vindt u hieronder onze retourvoorwaarden:
Dit retourbeleid heeft geen invloed op de wettelijke rechten die u mogelijk heeft onder de toepasselijke wetgeving, inclusief uw wettelijke herroepingsrecht of uw wettelijke garantie.
Uw recht om van gedachten te veranderen (annuleren)
Volgens de Consumentenovereenkomstenverordening heeft u vanaf de datum waarop u het product ontvangt 14 dagen de tijd om ons te laten weten dat u het product wilt retourneren. Alle producten die u naar ons retourneert, moeten wij ontvangen binnen 14 dagen nadat u ons op de hoogte heeft gesteld van uw voornemen om de producten te retourneren.
Bestellingen die op grond van dit Reglement worden geannuleerd, hebben recht op terugbetaling van de standaard verzendkosten die u hebt betaald voor de bezorging van uw bestelling, maar u bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van eventuele verzendkosten voor het retourneren van de producten die u aan ons wilt annuleren.
Producten moeten aan ons worden geretourneerd in de staat waarin u ze heeft ontvangen, inclusief het intact houden van de blisterverpakking. U verliest uw recht om het product te retourneren als u een hygiënezegel losmaakt of de blisterverpakking doorboort. Wij zullen het product bij ontvangst inspecteren.


Hoe u het product kunt retourneren

Stuur ons een e-mail op: info@blackstuff.nl om ons op de hoogte te stellen van uw wens om uw herroepingsrecht van 14 dagen uit te oefenen en het product te retourneren. Vermeld uw naam, huisadres, bestelgegevens en, indien beschikbaar, uw telefoonnummer en e-mailadres.


Beschadigd en defect product

Als u denkt dat het door u bestelde product beschadigd of defect is, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@blackstuff.nl en wij laten u weten hoe u het product kunt retourneren.

 

Terugbetalingen

Terugbetalingen worden verwerkt zodra we uw geretourneerde producten hebben ontvangen. Terugbetalingen kunnen tot 10 werkdagen duren en worden bijgeschreven op de originele kaart waarmee u betaald heeft.

 

Uitsluitingen van terugbetalingen

U kunt geen producten retourneren waarvan de hygiënezegel of de blisterverpakking is verbroken. U heeft het recht om het product redelijkerwijs te inspecteren zoals u dat in een winkel zou doen, maar u kunt producten die u heeft gebruikt niet retourneren, tenzij u deze retourneert omdat ze beschadigd of defect zijn.